Advertisement

Νικοσ Σιδερησ Ολυμπιακοσ - Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Nikos Stayridhs Giwrgos Siderhs Tasos Giannopoylos 1963 Johnny Depp Adidas Jacket Athletic Jacket
Nikos Stayridhs Giwrgos Siderhs Tasos Giannopoylos 1963 Johnny Depp Adidas Jacket Athletic Jacket from i.pinimg.com
Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη .

Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη .

Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης.

«τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου .

Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Cjuskj0bluko4m
Cjuskj0bluko4m from pbs.twimg.com
Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη .

Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία .

Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Nikos Siderhs Aimilianos Siderhs H Gnwsh Einai Dynamh Poy Se E3oplizei Gia O Ti Se Brei E Thessalia Gr
Nikos Siderhs Aimilianos Siderhs H Gnwsh Einai Dynamh Poy Se E3oplizei Gia O Ti Se Brei E Thessalia Gr from i0.wp.com
Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3).

Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της κυριακής (6/3). Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου .

Νικοσ Σιδερησ Ολυμπιακοσ - Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.. Εφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Άσχημα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη δεκαετία . «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ελλάδας τη .

Post a Comment

0 Comments